For børnefamilier

For børnefamilier er Kystcentret et sandt paradis!

Med hele 5.000 m2 er Kystcentret nemlig vestkystens største oplevelsescenter med masser af aktiviteter for hele familien. Her bliver naturkræfterne til at lege med – og du må røre ved alt.

Her, hvor Vesterhavet møder Limfjorden, venter dig et ”hav” af oplevelser. Vores store udstilling giver dig mulighed for at lære om kysten på en sjov og levende måde. Vi har blandet sand, vand og moderne multi-media til en spændende cocktail af leg, læring og oplevelser. Kystcentret Thyborøn er en attraktion, hvor du kommer tæt på havet og dets enorme kræfter.

Den jyske vestkyst er særlig. Naturen er stor. Havet er tæt på og sandet allevegne. Vind og vejr bliver til at ta’ og føle på, også selv om du ikke er uddannet meteorolog

 

Kan du bygge et dige, der holder? Kan du sejle i havn uden at gå på grund? Er det altid klogt at gå mod strømmen? Hvor mange meter skal vandet stige i Danmark, før jeres kælder bliver våd? Kviksand og skarpe skaller, tør du træde ud i det?

Der er, så absolut, tale om et center, der tiltrækker såvel nysgerrige børn som legesyge voksne. Overalt bliver sanserne vakt. Man trykker, rører, lugter og lytter sig frem til viden og indsigt i kystens natur og kultur.

Som en del af den indendørs udstilling finder du også vores Krybdyr Zoo, hvor du kan se danske krybdyr og padder.

Udenfor byder den 3.000 m2 store Kystlegeplads på sjove oplevelser med både sand og vand. Her finder du også vores Klappe Zoo med kaniner, marsvin og geder.

Vi har oplevelser for hele familien til en hel ferie. Ingen har endnu nået at prøve og fordybe sig i alt på en dag. Derfor gælder en dagsbillet også til en hel uge.

De fleste af vores gæster kommer igen. Ikke to går herfra med den samme oplevelse, men alle har noget nyt med hjem.